Ulkoverhousremontti

Kirjoittaja: Kotix

Taidokkaasti ja huolellisesti tehty ulkoverhousremontti parantaa talosi energiatehokkuutta.

Hyvä ulkoverhous ON järkevä sijoitus

Kotix Oy:n toteuttama ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään uudenveroiselta, ja samalla talosi ilmettä pystytään muokkaamaan halutunlaiseksi. Jos entinen tyyli miellyttää, verhous uusitaan vanhaa kunnioittaen, toiveitasi kuunnellen.

Me teemme työt – sinä voit rentoutua

Kotix Oy:n ammattitaitoinen tiimi toteuttaa talosi ulkoverhouksen nopeasti ja turvallisesti. Me hoidamme remontin alusta loppuun – suunnittelusta asennukseen. Uuden ulkoverhouksen valmistuessa voit keskittyä omiin puuhiisi ja jättää remontin meidän huoleksi. Toimitamme ulkoverhouksen purku- ja rakennustöistä syntyneet seka- ja ongelmajätteet asianmukaisesti kaatopaikalle ja kierrätykseen.

vihr_talo

Kunnollinen ulkoverhousremontti, takuutyönä

Teemme työmme huolella. Emme jätä rakenteisiin materiaaleja, joissa on vaurioita. Ulkoseinistä puretaan vanhat materiaalit, ja mahdolliset laho- ja kosteusvauriot korjataan ennen uuden ulkoverhouksen asennusta.

Uutta ulkoverhousta rakentaessamme käytämme lämmöneristeenä huokoisia puukuitulevyjä. Ne pitävät hyvin tuulta, mutta hengittävä hirren tavoin. Puukuitulevyt eivät vaikuta talosi mittasuhteisiin, eivätkä jätä ikkunoita ja ovia liian syvälle rakenteisiin.