Ulkoverhouksen maalaus

Kirjoittaja: Kotix

Ulkoverhouksen maalaus parantaa talosi ilmettä, nostaa sen arvoa ja antaa seinäpinnoille suojaa sääolosuhteilta. Teemme ulkomaalaukset tarkasti käsityönä käyttäen korkealaatuisia maaleja.

Ulkoverhouksen maalaus nostaa talon arvoa ja suojaa sitä rasituksilta

Huolellisesti tehty ulkomaalaus antaa talolle aivan uuden ilmeen. Talosi näyttää hetkessä nuoremmalta ja samalla sen arvo nousee. Ehjä maalipinta myös suojaa talosi seinäpintoja pitkän aikaa tuulen, sateen ja muiden säävaihteluiden vaikutuksilta. Se estää veden imeytymisen seinärakenteisiin ja pitää talosi kuivana ja terveenä.

Ulkoverhouksen maalaus

Siistiksi käsitelty ulkoverhous huolellisella suunnittelulla

Julkisivun maalauksen suunnittelu aloitetaan kokonaisuuden kartoituksella, jossa täytyy ottaa huomioon mm. maalattavien pintojen kunto, seinän rakenne ja aika edellisestä maalauskerrasta. Tämän lisäksi asiantuntijamme kertoo sinulle erilaisista maalivaihtoehdoista. Halutessasi saat tietokonemallinnuksen siitä, miltä uusi värisävy näyttäisi talossanne.

Ulkoverhouksen maalaustyö alkaa huolellisesta pohjatyöstä. Maalaukset toteutetaan täysin käsityönä pensselimaalauksena, jolloin jälki on tarkkaa ja viimeisteltyä. Teemme yhteistyötä alan johtavien maalivalmistajien kanssa, ja käyttämämme maalit ovat kotimaisia laatutuotteita. Maalaukset tehdään takuutyönä.