Katon maalaus

Kirjoittaja: Kotix

Peltikaton maalaus on helppo ja edullinen tapa pidentää peltikaton käyttöikää. Ammattilaisen tekemä lopputulos on siisti ja saa kattosi näyttämään kuin uudelta. Kattomaali on hyvin suojaava pinnoite, ja uusi, tasainen maalipinta valuttaa veden ja lumen helpommin pois talon päältä. Katon maalauksen yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa katon väriä. Katso esimerkkejä kattomaaleista Tikkurilan sivuilta.

pun_talo

Maalaaminen antaa katolle suojaa kustannustehokkaasti

Peltikatto on järkevää maalata säännöllisesti, noin 5-10 vuoden välein. Ehjä maalipinta pitää katon hyväkuntoisena, suojaa sitä ruostumiselta ja helpottaa sen puhtaanapitoa. Maalaamisella voidaan pidentää katon käyttöikää kustannustehokkaalla tavalla. Sen avulla ehjän, mutta haalistuneen ja epäsiistin katon saa näyttämään taas uudenveroiselta.

Tiili- ja peltikaton maalaus ammattitaidolla Kotixilta

Teemme kattomaalaukset vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Työn tekeminen alkaa oikeasta maalivalinnasta ja huolellisista pohjatöistä, joihin kuuluu pesu ja hilseilevän maalin sekä mahdollisen ruosteen poisto. Toteutamme maalaukset ammattitaitoa vaativalla pensselimaalauksella, jolloin lopputulos on huolella tehty ja siisti. Teemme maalaukset takuutyönä. Saat meiltä lisäksi dokumentoinnin tehdystä työtä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.