Kattoremontti

Kirjoittaja: Kotix

Katto vuotaa? Kate on kulunut?

Kaikki alkaa katosta – se suojaa kotiasi ja sen rakenteita. Jos katto vuotaa, se lahottaa talosi rakenteita aiheuttaen isoja korjauskustannuksia. Kun teetät kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta. Terveen katon alla on sinun ja perheesi hyvä asua. Hoidetaan katto kuntoon hyvällä säällä!

Katto vuotaa
Kotix Kattoremontti onnistuu kesällä ja talvella!
Milloin kattosi on tarkastettu? Kotix Oy palvelee!

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon pintamateriaalin kunto on vain pintaraapaisu kokonaisuudesta – tärkeimpiä asioita ovat katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet. Tarkastuta kattosi ammattilaisella, tilaa meidät ilmaiselle kotikäynnille!

Hoidetaan homma ennen kuin katto vuotaa – uusi kattosi kestää vuosikymmeniä!
  • Kotix Oy:n asiantuntija tekee katostasi luotettavan kuntoarvion veloituksetta ja sitoumuksetta
  • teemme kattoremontin ammattitaitoisesti ja otamme houmioon myös sinun toiveesi
  • uusimme vesikaton lisäksi talosi päätykolmiot ja yläpohjarakenteet
  • yläpohjan eristeiden uusimisella voit säästää energiakuluissa sievoisen summan

Meillä on pitkä kokemus talon ulkokuoren remonteista, joten osaamme laskea raaka-aineen menekin ja työhön kuluvan ajan tarkasti. Remontin kustannusarvio pitää, eikä matkan varrella ilmesty odottamattomia kustannusyllätyksiä.


Viisi syytä tehdä kattoremontti talvella

1. Tammi – maaliskuu on loistoaika teettää kattoremontti
Kevättalvi on huomattavan vähäsateista aikaa. Kuiva ja kirpakka pakkaskeli on hyvinkin sopiva sää kattoremontille. Tällöin kattoremonttiin tarvittavat materiaalit säilyvät kuivina ja suojauksen tarve on vähäinen. Katon purku- ja asennustyöt vievät vain muutaman päivän, eikä töitä käynnistetä ilman lupaavaa sääennustetta. Työt toki keskeytetään ja työmaa suojataan huonon kelin sattuessa.

2. Kattoremontin hinta on talvella halvempi
Kun tilaat kattoremontin talvella, vältät ruuhkaisan kesäsesongin ja saat tarvikkeet sekä työvoiman halvemmalla kuin kesäaikaan.

3. Routa auttaa remontissa
Routainen ja jäinen piha takaa sen, ettei nurmikko ole pilalla kun kuorma-autot ovat tuoneet remonttitarvikkeet tontille. Työstettävään kohteeseen toimitetaan mm. jätelava purettavaa kattoa varten sekä uuden katon materiaalit.

4. Kattoremontti mökille talvella
Kesäloma on rentoutumista varten. Säästät itsesi kesäloman työleiriltä kun teetät kattoremontin mökillesi talviaikaan. Näin mökki odottaa kesälomalaisia priimakunnossa.

5. Vesikatto ei ole lämmöneriste
Katon katemateriaali ei toimi talon lämmöneristeenä. Kattoremontissa eristekerrosta ei pureta, kylmä ilma ei siis pääse talon sisään remontin aikana.


Katemateriaaleja ja muita tarvikkeita meille toimittaa:

Ormax

Weckmann

Puumerkki


Toimimme mm. seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Keuruu, Jämsä, Hankasalmi, Joutsa, Konnevesi, Kuhmoinen, Kannonkoski, Karstula, Saarijärvi, Multia, Muurame, Uurainen, Viitasaari. Tarvittaessa pidemmänkin matkan päässä!